top of page
SquareFit%20(6)_edited.jpg

PROMOVE

Progressief Human Movement Sciences, afgekort ProMove, is een overkoepelend medezeggenschaporgaan en zet zich in voor de belangen van alle studenten Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.
ProMove bestaat uit studenten van verschillende onderwijscommissies, die eens keer per maand bijeen komen voor een overleg. Tijdens het overleg worden belangrijke onderwijszaken besproken die spelen binnen de opleiding. Dit kunnen onderwerpen zijn als het opnemen van colleges, zichtbaarheid van vakevaluaties van studenten en e-learning. Naast de maandelijkse overleggen, vergadert ProMove ook vier keer per jaar met het managementteam van Bewegingswetenschappen, oftewel het BW-overleg.
Behalve met vergaderen, houdt ProMove zich ook bezig met het organiseren van studie gerelateerde activiteiten. Zo organiseert ProMove de Docent van het jaar verkiezing, hebben we onze eigen ProMove activiteit en organiseren we samen met ProMed (Geneeskunde) en ProDent (tandheelkunde en mondzorgkunde) de Pro-activiteit.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Of lijkt het je leuk om een keer en vergadering bij te wonen? Stuur dan een mail naar promove@umcg.nl. Ook kun je ons op facebook vinden onder: ProMove Bewegingswetenschappen en op de nestorpagina van ProMove. Zo blijf je op de hoogte waar we mee bezig zijn.

bottom of page