MEDEZEGGENSCHAPSORGANEN PROMED

Binnen ProMed vergaderen wij met veel verschillende Gremia.

Klik op de subkopjes om een kijkje te nemen wie zij zijn en wat zij doen.

Vraag je je af hoe de informatie stroom loopt tussen ons, neem dan een kijkje naar het figuur hieronder. 

 
IMG_7976.jpg

ASSESSOR

Hoi! Ik ben Hila Melma en dit jaar ben ik assessor van het UMCG. Dat betekent dat ik adviserend studentlid van de Raad van Bestuur van het UMCG ben. Iedere faculteit heeft zo’n studentlid in het bestuur, die de belangen van de studenten op bestuursniveau behartigt.
Dit doe ik door veel vergaderingen bij te wonen in verschillende besturen van de RUG én het UMCG. Om studenten te kunnen vertegenwoordigen in de bestuurlijke lagen van de faculteit, is het natuurlijk noodzakelijk om goed op de hoogte te zijn van wat er bij iedere opleiding speelt. Hiervoor heb ik goed contact met studenten uit de medezeggenschap en daarom neem ik deel aan ProMed en haar zusjes ProMove (Bewegingswetenschappen) en ProDent (Tandheelkunde). Behalve het vertegenwoordigen van de studenten op de faculteit, vertegenwoordig ik ook de studenten op universitair niveau, in het College van Assessoren, en op landelijk niveau, in het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS). Als assessor werk ik dus vooral ‘achter de schermen’.
Als assessor heb je nog veel meer taken en activiteiten dan hierboven beschreven (congressen, diners, borrels…) en hiermee is dit bestuursjaar een ontzettend unieke ervaring!
Mijn belangrijkste taak is dus het op de hoogte zijn van wat er bij de opleidingen speelt. Heb jij nou iets wat speelt bij Geneeskunde en waarvan je denkt dat ik er nog niet vanaf weet? Neem dan vooral contact met mij op via studentlidrvb@umcg.nl