top of page

Gezocht: IMS-Congresbestuur

Op 19 en 20 oktober 2024 organiseert het UMCG het jaarlijkse IMS-congres. Het wat? Het Interfacultair Medisch Studentenoverleg-congres! Het jaarlijkse congres voor studenten (Technische-/dier-) Geneeskunde en Klinische Technologie. Komende editie vindt dit congres plaats in het mooie Groningen met als thema ‘Studenten aan het Roer’. Voor de organisatie hiervan is natuurlijk een bestuur nodig!

Wie zoeken wij?  

  • Affiniteit met organiseren 

  • Interesse in studentenwelzijn 

  • Gemiddelde beschikbaarheid van 8-10 uur per week tijdens de periode van januari tot en met oktober 

  • Vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal 

  • Durft initiatief te nemen 

 

Je solliciteert voor een plekje in het bestuur! Hieronder staan alle functies beschreven zodat je je vast kunt inlezen.  

Nieuw logo ProMed_edited.jpg
image.png

Functie specificaties:

VOORZITTER

Als voorzitter van het IMS-congres ben jij verantwoordelijk voor het leiden van het bestuur en het organiseren van het IMS-congres. Je bent het aanspreekpunt voor de andere bestuursleden en je zorgt ervoor dat iedereen diens taken goed uitvoert.

 

SECRETARIS

Als secretaris van het IMS-congres ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de notulen van de vergaderingen en het opstellen van de agenda. Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor deelnemers en andere betrokkenen. 

 

PENNINGMEESTER

Als penningmeester van het IMS-congres ben jij verantwoordelijk voor het beheren van de financiën van het IMS-congres. Je maakt een begroting en houdt de inkomsten en uitgaven bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanvragen van subsidies. 

COMMISSARIS EXTERN (2 personen)

Als Commissaris Extern ben jij verantwoordelijk voor het werven van sponsoren en het onderhouden van contacten met externe partijen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van sponsorpakketten en het onderhandelen over de prijzen. 

COMMISSARIS INTERN (2 personen)

Als Commissaris Intern ben jij verantwoordelijk voor het regelen van de locatie, de catering en de technische faciliteiten. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt tijdens het IMS-congres. 

COMMISSARIS PROGRAMMA EN PROMOTIE

Als Commissaris Programma en Promotie ben jij verantwoordelijk voor het dagprogramma tijdens het congres. Daarnaast maak jij de promotie op de sociale media en het programmaboekje.

Als je geïnteresseerd bent om te solliciteren voor het IMS-congresbestuur, stuur dan je CV en motivatiebrief naar promed@umcg.nl voor 25 januari 9:00 uur.

Meer informatie over de functies en de sollicitatieprocedure vind je op de website van het IMS-congres of neem contact op via promed@umcg.nl

bottom of page