top of page

Vacature Student Examen Commissie Geneeskunde

We zijn op zoek naar een nieuwe student-toeschouwer namens Geneeskunde bij de Examencommissie Tandheelkunde en Geneeskunde (ECTG). Als student-toeschouwer zit je bij de maandelijkse vergaderingen van de ECTG, waar je de belangen van studenten wat betreft toetsing en examinering behartigt. Ook ben je aanwezig bij de tweewekelijkse ProMed vergaderingen, waar je met medestudenten van verschillende gremia praat over de kwaliteit van het geneeskunde-onderwijs en de leeromgeving op de Faculteit Medische Wetenschappen.

 

Ben jij een gemotiveerde bachelor- of masterstudent Geneeskunde (ook eerstejaars bachelor!)? Stuur dan je CV en een motivatiebrief (max 1 A4) naar promed@umcg.nl. Internationale studenten worden aangemoedigd te solliciteren, maar let op dat de vergaderingen volledig in het Nederlands zijn. In principe is de aanstelling voor een periode van 2 jaar, dus de voorkeur gaat uit naar kandidaten die nog voor ruime tijd in (de buurt van) Groningen verblijven.

Voor meer informatie over de ECTG kun je kijken op: https://student.portal.rug.nl/infonet/studenten/umcg/commissiesthkgnkbw/examencommissie-tandheelkunde-en-geneeskunde

bottom of page