Goeie groepsfoto 2 (2).jpg

NIEUW PARTTIME BESTUUR GEZOCHT!

ProMed zoekt een nieuw parttime bestuur! Ben jij geïnteresseerd in medisch onderwijs? Wil je samenwerken met studenten én docenten om het onderwijs te verbeteren? En heb jij ambities om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen? Als lid van het bestuur van ProMed kan dat! ProMed is een overkoepelend orgaan dat eens per twee weken alle onderwijscommissies bij elkaar roept om in één vergadering samen de discussies en uitdagingen aan te gaan. Daarnaast heb je meetings over o.a. de bachelor, de master en de faculteit. Je bent het aanspreekpunt voor de commissies. Daarnaast ga je met elkaar naar congressen, feesten en seminars. Als bestuur zorg je ook voor de nodige kennismakingsactiviteiten, borrels en diners!

Je wordt veel bij het onderwijs betrokken, zoals nu met de COVID-19 situatie. Je denkt mee over oplossingen en de nieuwe vormen van onderwijs in zowel de bachelor als master, en je vertegenwoordigt de belangen van de studenten geneeskunde. 

Stuur uiterlijk 9 april om 23:59u je cv en motivatiebrief naar promed@umcg.nl.


Bekijk hieronder wat elke functie inhoudt. Voor meer informatie kun je mailen naar promed@umcg.nl. Wij zijn altijd bereikbaar om je meer te vertellen over ProMed en de functies, zie daarvoor de contactgegevens bij de desbetreffende functie. 

 

VOORZITTER

Als voorzitter van ProMed leid je de vergaderingen waarin +- 25 studenten van alle onderwijscommissies zitting nemen. Als voorzitter heb je zowel een bachelor- als een master portefeuille. Hierdoor ben je ook eens per 6 weken de voorzitter tijdens de vergadering van het Bachelor Overleg Geneeskunde (BOG) en ben je eens per 8 weken de voorzitter van het Master Overleg Geneeskunde (MOG). Hierbij zitten ook de onderwijscoördinatoren. Je werkt binnen de faculteit nauw samen met ProDent en ProMove en op universiteitsbreed niveau met de universiteitsraden. Op landelijk niveau ben je eens per 6 weken aanwezig tijdens de landelijke vergadering van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS).

Door het jaar heen ben je de kartrekker van het bestuur en kun je al je ideeën over lezingen, workshops en samenwerkingsverbanden met alle mogelijke organen kwijt. Deze functie kost ongeveer 15 uur per week, maar afhankelijk van de vergaderingen die gepland zijn, kan het meer of minder zijn.

Ben jij iemand die sterk in je schoenen staat en zou je je leiderschapskwaliteiten en je kennis over het onderwijs binnen geneeskunde willen ontwikkelen? Solliciteer dan als voorzitter!

Bij vragen kan je altijd contact opnemen via onderstaande knop met de huidige voorzitter Bjorn Blom. 

 

SECRETARIS

Als secretaris van ProMed ben je verantwoordelijk voor het notuleren tijdens de tweewekelijkse vergadering op maandagavond van 20.00-22.00. Je bent de rechterhand van de voorzitter en neemt diens taken over in afwezigheid. Ook ben je de secretaris van het Bachelor Overleg Geneeskunde en zorg je ervoor dat alle agendapunten hiervoor op tijd worden aangeleverd. Als secretaris van ProMed houd je je ook bezig met alle ProMed-gerelateerde promotie op Facebook, het onderhouden van de website en het organiseren van winacties onder studenten! Daarnaast pak je samen met de andere bestuursleden het organiseren van onderwijs gerelateerde evenementen op!

De functie van secretaris geeft je verder een hele mooie gelegenheid om mee te denken in het onderwijs van geneeskunde. De functie kost ongeveer 8 uur per week en is dus heel goed te combineren met je studie en/of hobby’s!

Je kan altijd contact opnemen via onderstaande knop met onze huidige secretaris Tessa van Lohuizen. 

 

PENNINGMEESTER

Als penningmeester van ProMed ben je verantwoordelijk voor het beheren van de jaarlijkse, door het UMCG toegekende, subsidie en bepaal je samen met je bestuursgenoten het beleid van ProMed. Met de subsidie kunnen eigen initiatieven ten behoeve van het onderwijs of de promotie van ProMed georganiseerd worden. Daarnaast bezoekt ProMed jaarlijks enkele congressen en worden er o.a. meerdere borrels, een paasdiner, kennismakingsactiviteit, pubquiz en eindejaarsactiviteit georganiseerd, waarbij jij de financiën regelt. Naast de functie penningmeester, ben je ook bereid te helpen bij taken van de secretaris en voorzitter indien nodig. De functie kost ongeveer 6 uur per week en is dus goed te combineren met studie en andere activiteiten.

 

©2021 ProMed