Progressief Medicijnen (ProMed) is het overkoepelende belangenbehartigingsorgaan van Geneeskunde studenten van de Rijksuniversiteit Groningen waarbinnen studenten van verschillende onderwijscommissies overleg plegen.

ProMed verkondigt de mening van de student en speelt zo een belangrijke rol in het handhaven en verbeteren van kwaliteit van het medisch onderwijs.
Naast vergaderingen bezoekt ProMed verschillende congressen zoals het IMS (Interfacultair Medisch Studentenoverleg) en het NVMO (Nederlandse Vereninging Medisch Onderwijs) om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van medisch onderwijs.

Echter houdt ProMed zich niet alleen bezig met vergaderen en congres-bezoeken. Wij organiseren ook leuke, onderwijsgerichte activiteiten. Samen met ProDent (tandheelkunde) en ProMove (bewegingswetenschappen) organiseert ProMed bijvoorbeeld ieder jaar de Pro-activiteit.
Verder organiseert ProMed jaarlijks een paasdinner, een pubquiz en nog veel meer activiteiten!

ProMed zet zich dus in voor alle geneeskunde studenten! Heb je een vraag, een opmerking of wil je een keer mee kijken? Stuur dan een mailtje naar promed@med.umcg.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de ProMed activiteiten? Like ons op facebook en houd de site in de gaten, zodat je niks mist. www.facebook.com/ProMedGroningen

ENGLISH:
ProMed is the representative body of medicine students here in wich students of different education committees take place. Every two weeks we meet and discuss policy documents. In addition we go to conferences and organize different activities for students and teachers.
For more information contact the below person or mail to promed@umcg.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *