Progressief Medicijnen (ProMed) is het overkoepelende belangenbehartigingsorgaan van Geneeskunde studenten van de Rijksuniversiteit Groningen waarbinnen studenten van verschillende onderwijscommissies overleg plegen.

ProMed verkondigt de mening van de student en speelt zo een belangrijke rol in het handhaven en verbeteren van kwaliteit van het medisch onderwijs.
Naast vergaderingen bezoekt ProMed verschillende congressen zoals het LMSO (landelijk medisch studenten overleg) en het NVMO (Nederlandse Vereninging Medisch Onderwijs) om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van medisch onderwijs.

Echter houdt ProMed zich niet alleen bezig met vergaderen en congres-bezoeken. Wij organiseren ook leuke en leerzame onderwijs gerelateerde activiteiten. Samen met ProDent (tandheelkunde) en ProMove (bewegingswetenschappen) organiseert ProMed de Pro-activiteit.
Verder organiseert ProMed een paasdinner, een pubquiz en andere leuke en leerzame activiteiten!

ProMed zet zich dus in voor elke Geneeskunde student! Heb je een vraag, een opmerking of wil je een keer mee kijken?

Stuur een mailtje naar promed@med.umcg.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de ProMed activiteiten? Like ons op facebook en hou de site in de gaten, zodat je niks mist.

www.facebook.com/ProMedGroningen

ENGLISH:
ProMed is the representative body of medicine students here in wich students of different education committees take place. Every two weeks we meet and discuss policy documents.
In addition we go to conferences and organize different activities for students and teachers.
For more information contact the below person or mail to promed@umcg.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *